Εξουσιοδοτημένος εισαγωγέας γνήσιο σιρόπι σφενδάμου και τα προϊόντα από τον Καναδά σφενδάμου
Σιρόπι σφενδάμου - 250 ml
Σιρόπι σφενδάμου
250 ml
Σιρόπι σφενδάμου - 375 ml
Σιρόπι σφενδάμου
375 ml
Σιρόπι σφενδάμου - 1 λίτρο
Σιρόπι σφενδάμου
1 λίτρο
Σιρόπι σφενδάμου - 2 λίτρα
Σιρόπι σφενδάμου
2 λίτρα
Σιρόπι σφενδάμου (+ Ginseng)
Σιρόπι σφενδάμου
(+ Ginseng)
Σιρόπι σφενδάμου - με φράουλα
Σιρόπι σφενδάμου
με φράουλα
Σιρόπι σφενδάμου - και τα βατόμουρα
Σιρόπι σφενδάμου
και τα βατόμουρα
σφενδάμου καραμέλα
σφενδάμου καραμέλα
ORGANIC! Σιρόπι σφενδάμου - 1 λίτρο
ORGANIC!
Σιρόπι σφενδάμου
1 λίτρο
ORGANIC! Σιρόπι σφενδάμου - 500 ml
ORGANIC!
Σιρόπι σφενδάμου
500 ml


Αρχικό καναδική Maple προϊόντα - Παγκόσμια ναυτιλία


Το αυθεντικό σιρόπι σφενδάμου απο τον Καναδά χρησιμοποιείται σε τηγανίτες και βάφλες, με τη κατανάλωση παγωτού και γιαουρτιού, για να γλυκάνει τον καφέ ή το τσάι, προσφέρει το αρωμά του σε κέικ, γλυκά και φαγητά, σαλάτες με γκρέιπφρουτ, δημητριακά και αλλά. Το σιρόπι σφενδάμου είναι ένα φυσικό υποκατάστατο της ζάχαρης.

Η χρήση του γνησίου καναδικού σιροπιού σφενδάμου δεν περιορίζεται μονο σε αυτό. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας για να μαγειρέψετε νόστιμιες!

Παγκόσμιως το σιρόπι σφενδάμου είναι απαραίτητο για μια υγιεινή διατροφή, τον καθαρισμό του σώματος, το αδυνάτισμα και άλλα. Είναι ένα σημαντικό συστατικό στη περίφημη "δίαιτα λεμονιού".

Η εταιρεία μας προσφέρει υψηλής ποιότητας, 100% φυσικά προϊόντα απο γνήσιο καναδικό σφενδάμι. Τα προϊόντα είναι ευρέως αποδεκτά σε χώρες όπως ΗΠΑ, Βρετανία, Ολλανδία, Γαλλία, Ιταλία, τη Τσεχία, την Ισλανδία, την Ιαπωνία, τη Ταϊβάν, τη Νέα Ζηλανδία και άλλες.

Τα προϊόντα μας είναι 100% φυσικά χωρίς συντηρητικά ή πρόσθετα.

Η εταιρεία μας ψάχνει για διανομείς σε όλη τη χώρα.

Πιστεύετε ότι είστε το κατάλληλο άτομο ή εταιρεία που μπορεί να καθιερώσει νέα προϊόντα στην αγορά; Πιστεύετε ότι μπορείτε να πουλήσετε με επιτυχία σιρόπι σφενδάμου στη χώρα σας;

Εμείς σας προσφέρουμε:
- Να αναπτύξετε τη δική σας επιχείρηση χωρίς να διακινδυνεύσετε οικονομικές απώλειες και χωρίς να χρειάζεται να κάνετε σημαντικές αρχικές επενδύσεις.
- Να επωφεληθείτε από την εξειδικευμένη αγορά και το κέρδος από την πώληση προϊόντων υψηλής ποιότητας από 100% φυσικό σφενδάμι απο τον Καναδά.
- Να δημιουργήσετε το δικό σας δίκτυο πελατών, με όλη μας την υποστήριξη για να οικοδομήσουμε μια πολύ κερδοφόρα επιχείρηση.
- Να επωφεληθείτε από όλα τα πλεονεκτήματα και τις ευκαιρίες που η εταιρεία μας έχει δημιουργήσει και θα σας προσφέρει.


Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε πώς μπορείτε να συμμετάσχετε στι δυναμική μας ομάδα και πώς να πουλήσετε με επιτυχία 100% γνήσια φυσικά προϊόντα από καναδικό σφενδάμι.

Πολιτική Αποστολών

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ - ΚΑΝΑΔΑ ΤΑΜΕΙΑ (PREPAID ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ κατόπιν παραγγελίας) FOB Αποθήκη: Elgin, NB Καναδά.

Αμοιβή μας δεν περιλαμβάνουν το κόστος της μεταφοράς από τον Καναδά προς τη χώρα σας, τέλος τερματικό στη χώρα σας, καθήκον, φόρων, τελών διαχείρισης, και τον εκτελωνισμό.


Προϊόντα γκαλερί

Оригинальный канадский кленовый сироп - 1 литр Оригинальный канадский кленовый сироп - 2 литра Оригинальный канадский кленовый сироп - 250 мл Оригинальный канадский кленовый сироп - 375 мл Оригинальный канадский кленовый сироп с женьшенем Оригинальный канадский кленовый сироп с клубничным Оригинальный канадский кленовый сироп с черникой Клен конфеты

Επικοινωνήστε μαζί μας

"New S Net LTD"

1000 Sofia, Bulgaria
1 Ivan Denkoglu str. fl.4

phone: +359 2 932 09 51
+359 2 932 09 57

e-mail: office@maple-bg.com


Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας